7 gode jule-apps

10. november 2016

Opdateret: 8. november 2016

Her får du 7 bud på gode og gratis juleapps, der gør december endnu mere hyggelig og julet.

Har du brug for lidt julehygge på din smartphone eller hjælp til at komme sikkert gennem julestress og jag? Der findes et væld af apps til formålene, men hvilke skal du give dig i kast med? Her får du 7 bud på gode og gratis juleapps, der gør gør december mere hyggelig og julet.

Santa's bag app - 7 gode juleapps

1. Santa's Bag

App'en giver dig overblik over dine juleindkøb, så indkøbet bliver mindre stressende. Du kan se, hvem du skal give gave med individuelle profiler, hvad de ønsker sig, hvad dit samlede budget er osv. Hver gang du køber en gave, så kan du følge med i, om du er under eller over budget, og hvor mange indkøb du mangler.

Der er flere brugbare features, som kan gøre juleindkøbene lettere.
Santa's Bag på iTunes

 

Christmas Music - 7 gode juleapps

2. Christmas Music

Med Christmas Music får du her 10.000 julesange i lommen. Så når der er for få julesange i radioen eller du ikke har din Christmas Channel på dig, så er der rigeligt med julemusik i app'en.

Flere af sangene finder du i forskellige versioner, så der er mulighed for at gå på opdagelse i både de klassiske, men også de mere kitschede numre.
Christmas Music på Google Play

 

Drunk Mode app - 7 gode juleapps

3. Drunk Mode

Denne app er god til dig, der kan lide mange julefrokoster. Du kan indstille dig i "drunk mode" ligesom flight mode. App'en er i stand til at spore dine venner, når du bliver væk fra dem til firmajulefrokosten eller i byen, og de ikke tager telefonen. Den kan også forhindre dig i at komme til at ringe til ekskærester og andre udvalgte personer, når du er fuld.

Dagen efter kan app'en også hjælpe dig med med at spore, hvor du har været, hvis du har store sorte huller i hukommelsen.
Drunk Mode på iTunes

 

4. Ludvig og Julemanden

TV 2's julekalender 'Ludvig og Julemanden' fra 2011 bliver sendt igen i år på TV 2. Denne gang har TV 2 lavet en Ludvig og Julemanden-app, hvor børnene kan lave egne sjove og skøre julehilsener fra den 21. november.

Børnene kan tage sjove fotos og videoer og sende til venner og familie eller til TV 2, hvis man vil have den vist frem på tv. Det er også muligt at se trailers for kommende afsnit Ludvig og Julemanden.
Man kan også finde koder i en kalender på app'en. Under lågerne gemmer der sig koder til gave-stickers. Prøv det hele af fra den 21. november.
Ludvig og Julemanden på iTunes

Santa Spy Cam app - 7 gode juleapps5. Santa Spy Cam

Santa Spy Cam er en lille magisk jule-app, der kan holde børnene beskæftiget, så de ikke bliver utålmodige og kun tænker på at få julegaver. Når børnene er lagt i seng, går du rundt i hjemmet og optager forskellige steder, hvor app'en så sætter små nisser ind, som danser, lister og fjoller rundt. Hvis du optager dit sovende barn, vil nisserne også hoppe rundt her.

Om morgenen kan du vise børnene, hvad nisserne har lavet og hvilke løjer, de har været i gang med. Bring julemagien tilbage med Santa Spy Cam.
Santa Spy Cam på iTunes

For Resten - 7 gode jule-apps

6. For Resten

Uanset hvilken app til madopskrifter, du henter, er der udførlige instruktioner på flæskesteg og and, temperaturer, brunede kartofler og hvordan du undgår at brænde sovsen på. Men din smartphone er også en god hjælp efter jul, når du står med masser af julerester.

Forbrugerrådet har udviklet app'en 'For resten', som hjælper dig med at få bugt med resterne. Du indtaster det, du har i dit køleskab, og så fortæller app'en dig, hvilke retter du kan få ud af det.
For Resten på iTunes

Radio Alfa Jul - 7 gode jule-apps

7. Radio Alfa Jul

Radio Alfas Juleradio-app er en dansk app, hvor du kan lytte til julemusik døgnet rundt. Du kan også se, hvad Radio Alfa spiller i playlisten. Bemærk at app'en kan trække en del data, så altid en god ide at tjekke, hvor meget du betaler hos dit teleselskab.
Radio Alfa Jul på iTunes

 

Alle 7 ovenstående apps er gratis, men indeholder reklamer.