Pas på falske pop up-vinduer! Der er svindlere derude

15. november 2016

I øjeblikket er vi plaget af, at der er svindlere på nettet, som udgiver sig for at være Altibox.

Vi har på det seneste fået flere henvendelser fra vores kunder, der har fået falske pop up-vinduer eller e-mails med Altibox anført som afsender. I beskederne bliver modtageren udråbt til vinder af en Altibox-konkurrence og bedt om at indtaste personlige oplysninger inden en bestemt tidsfrist for at indløse præmien. Disse beskeder er svindel.

Vi har desværre også konstateret, at flere brugere har fået et falsk pop up-vindue op, når de besøger forskellige websites. Her bliver brugerne under lignende påskud også bedt om personlige oplysninger. Der er ligeledes tale om svindel. Se endelig bort fra disse pop up.

Altibox udbeder sig aldrig personlige oplysninger via pop up-vinduer, SMS eller e-mail. Vinderne af vores konkurrencer får altid direkte besked af os - og bliver her ikke afkrævet yderligere oplysninger.

Hvis du har oplevet et sådant pop up-vindue, eller fået en tvivlsom e-mail med Altibox som afsender, så må du meget gerne henvende dig til Altibox Kundeservice på 70 300 600. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om en henvendelse eller pop up reelt kommer fra os.

Læs mere om sikkerhed på nettet - og hvordan du undgår phishing