Har du Windows 10 og problemer med at komme på internettet?

7. desember 2016

Har du problemer med at komme på internettet? Så kan det skyldes en opdatering i Windows 10. Læs hvad du kan gøre her.

Flere kunder oplever problemer med at gå på internettet fra computere, som kører med styresystemet Windows 10. Vi har mistanke om, at problemet skyldes en opdatering af netop Windows 10. Oplever du problemet, anbefaler vi, at du genstarter computeren ved at klikke på windows-flaget i venstre hjørne. Vælg "Tænd/sluk" og derefter "Genstart".

Flere kunder fortæller, at det ikke hjælper at vælge "Luk computeren" og at det kun er "Genstart", der løser problemet. Oplever du stadig problemer efter en genstart, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 300 600.

Har du endnu ikke opdateret Windows 10, anbefaler vi, at du venter til Microsoft er klar med en ny opdatering.