Tre gode foto-apps

21. februar 2017
Prisma-app

Der er et hav af foto-apps til billedredigering. Men hvilke giver dig mest værdi? Med de følgende tre meget enkle foto-apps kan du redigere som en prof - og du kan endda også scanne billeder eller lave flotte kunstværker med følgende tre meget enkle foto-apps.

Du behøver ikke være flydende i store tunge redigeringsprogrammer på din pc eller have oceaner af tid til at redigere billeder. Vi har her samlet tre super enkle og brugervenlige foto-apps, som både kan underholde og gavne dig, når du lige har brug for det – og så er de alle gratis.

Download - tag billeder - og leg med de sjove features i app’ene.

Snapseed - så redigerer du som en profSnapseed-app

Snapseed er billedredigering på farten og giver dine mobile fotos et look, som var det optaget med professionelt udstyr som f.eks. et spejlreflekskamera. Du åbner Snapseed og henter det billede, du vil redigere. Her har du mange værktøjer til rådighed, som f.eks. beskæring, rotation og hvid balance. Et enkelt klik og du kan indstille billedet fra kølige til varme toner. Skal du have et filter på? Så rul ned og her får du 13 filtre at vælge mellem. Vælg mellem drama, noir, vintage og glamour. På få minutter kan du redigere de mest nødvendige ting.

Konklusion: Brugervenlig - og mere redigering behøver du ikke.

Søg efter "Snapseed" på App Store eller Play - og hent appPrisma-appPrisma gør dine minder til kunstværker

Prisma er en app, der gør dine fotos til kunstværker! Et profilbillede i Picasso-stil? Eller hvad med et landskabsfoto til instagram inspireret af Van Gogh? Tegneserie-stil, mosaikker, bølger og hvad har vi ikke er kun ét klik væk.

Konklusion: En sjov app til nem grafik.

Søg efter "Prisma" på App Store eller Play - og hent app


Google PhotoScanGoogle PhotoScan scanner perfekte billeder

Du har helt sikkert fundet dig selv i at forsøge at knipse et billede hængende på væggen af familien på skiferie eller af dit barn på sin første skoledag? Billedet får genskær, kanten af rammen passer ikke eller billedet er ikke i rette perspektiv, og det ser slet ikke så godt ud. Den tid er nu forbi! Google PhotoScan tager nemt en reel scanning af dine fotos. Funktionerne er enkle, og resultatet er perfekt. Sæt fire punkter omkring billedet og start scan. Nemmere bliver det ikke.

Konklusion: Fotos til konfirmationssangen er hjemme 😉

Søg efter "Google PhotoScan" på App Store eller Play - og hent app