Om Altibox Fibernet

Hvorfor vælge fibernet

Det går lynhurtigt med Altibox Fibernet, og det gør det nemmere for dig at være på internettet. Mulighederne med internettet har udviklet sig hurtigt. Vi lytter til internetradio, streamer musik og film fra Spotify og Netflix, ser videoer på YouTube, og ofte er vi flere på internettet samtidigt. Vi får flere enheder som computere, tablets og smartphones koblet på internettet - og det kræver god og stabil båndbredde.

Hos Altibox er det også muligt at bestille fiberbredbånd uden at skulle bestille tv. Men der er mange fordele ved også at vælge tv hos Altibox. Læs om Altibox TV

Bestil 300/300 Mbit fibernet og få første måned til kun 99 kr.

Der skal være en gevinst ved at have lynhurtigt fiberbredbånd. Derfor får du nu streamingtjenesterne C More og Klub Riidr med i pakken. Bestiller du en 300/300 Mbit, får du den første måned til kun 99 kr. Herefter er prisen 399 kr. md.

Læs mere om streamingtjenesterne C More og Klub Riidr

Fordele med fiberbredbånd

1Den hurtigste og mest stabile internetforbindelse

- og hastigheden er garanteret på kablet forbindelse.

Med fiberbredbånd får du samme internethastighed, uanset om du bor i byen eller på landet. Vi garanterer den hastighed, du betaler for. En fiberforbindelse fra Altibox er med til at fremtidssikre din bolig. Høj internethastighed er et vigtigt parameter for mange, som er på udkig efter en ny bolig.

2Få en lokal leverandør

Med Altibox Fibernet får du en lokal leverandør. Vi samarbejder med 6 lokale elselskaber, og du får derfor en internetudbyder med et godt lokalt kendskab. Find dit lokale elselskab under Samarbejdspartnere

3Trådløst internet

Trådløst internet er indbygget i de nye fordelerbokse, og bliver automatisk slået til i forbindelse med installation. Når du er koblet op, får du en sms og e-mail med information om netværksnavn og password.

45 e-mail-adresser og Altibox Webmail

I dit abonnement er der 5 e-mail-adresser, hvor du kan sende e-mails med vedhæftede filer på op til 20 MB. Uanset hvor du befinder dig, kan du læse og skrive e-mails med webmail. Du har op til 5 GB på din mail-konto.

5Gratis fastnet

Når du bestiller fibernet, får du et gratis fastnetabonnement. Det gælder alle hastigheder.

Køb Altibox Fibernet

Hvad er fibernet?

Fibernettet er baseret på et net af mange tynde glasfibre, der overfører data ved hjælp af lys. Det betyder, at du får en internetforbindelse, som er langt hurtigere end andre kendte teknologier. Samtidig har fibernettet nærmest ubegrænset kapacitet i forhold til f.eks. ADSL og det giver dig en lang række fordele.

Tv, internet og telefoni på samme tid

Hastigheden påvirkes ikke af, om du ser tv eller ringer, samtidig med at du er på internettet. Der er båndbredde nok til alle opgaver og til flere enheder som computer, tablet og smartphone på nettet samtidig.

Høj hastighed alle vegne

Ved andre teknologier er hastigheden afhængig af, hvor du bor. Med fiberbredbånd får du samme hastighed uanset, om du bor i byen eller på landet. Det betyder også, at vi garanterer den hastighed, som du betaler for.

Upload- og download er ens du sender lige så hurtigt, som du henter

Med fiberbredbånd får du lige hurtig up- og download. Det vil sige symmetrisk hastighed. Det er en fordel, hvis du sender billeder over mail eller har hjemmearbejdsplads, hvor du er afhængig af upload-hastigheden.

Tjek din internethastighed