Om Altibox

Om Altibox

Internet og underholdning med lysets hast

Altibox tilbyder i samarbejde med 6 elselskaber i Midt- og Vestjylland lynhurtigt internet, digitalt tv og billig telefoni gennem fiberkabler. Det lynhurtige fiberbredbånd består af et net af mange tynde glasfibre, som overfører dine data ved hjælp af lys - og det giver dig det hurtigste og mest stabile internet, tv-signal og telefonforbindelse. Hos Altibox kan du vælge internetforbindelser fra 30/30 til 1000/1000 Mbit til konkurrencedygtige priser.

Tv-underholdningen er også sikret med Altibox, da vi tilbyder digitalt tv via fiberbredbånd, hvilket giver et skarpt og stabilt signal. Med Altibox kan du få adgang til over 150 digitale tv-kanaler og masser af HD-kanaler. Vi har aftale med de store filmselskaber og tilbyder over 3.500 film i filmleje, hvor mange er i HD-kvalitet.

Baggrunden

Altibox er en norskejet virksomhed, som hører under energikoncernen Lyse AS med hovedsæde i Stavanger. I 2002 besluttede Lyse AS at anlægge fibernet hos sine kunder og samtidig starte tv- og bredbåndsselskabet Altibox op. I 2008 startede Altibox Norge vores afdeling op i Danmark for at tilbyde fiberbredbånd til de danske husstande. Siden er det gået stærkt - og i dag har over 450.000 husstande i Norge og Danmark valgt at få Altibox.

Det går stærkt hos Altibox

Vi er en virksomhed med 28 dedikerede mennesker, som brænder for at udbrede det lynhurtige fibernet med de mange muligheder i alle midt- og vestjyske hjem. I dag leverer vi fiberbredbånd til mere end 29.000 husstande, virksomheder og boligforeninger, og har planer om at nå ud til endnu flere.

Vi håber, at du føler dig velkommen på altibox.dk, og at du finder det, som du søger. Har du spørgsmål til produkter og priser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 300 600 eller på mail info@altibox.dk.

Venlig hilsen

Søren Harding
Adm. direktør